Pimm´s

En god sommardrink är att göra bål på Pimm´s och 7up. Första gången jag fick smaka på denna engelska likördrink var hos en god vän från lärarhögskolan. Sedan dess är det en sommarfavorit.

Jag följer min väns recept, varför ändra ett vinnande koncept? Men förstås går det att ta sprite, sockerdricka, fruktsoda eller varför inte ginger ale i stället för 7up. Testa dig fram till det du tycker blir godast.

Här kommer ett recept på en höft….definitivt på en höft.

Bottna en bringare med mycket is. Skär gurka, jordgubbar och apelsin i lagom stora bitar. För en riktigt god drink ska det vara mycket is och frukt i.

Häll på 1 del Pimm´s och 4 delar 7up (på ett ungefär). Smaka av och tillsätt mer Pimm´s eller 7up beroende på hur stark smak av Pimm´s du vill ha. Jag brukar inte blanda så starkt, hellre flera glas av den goda sommardrycken!

Kul om du vill följa och gilla min blogg:
error

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *