Sommarsallad med kyckling

Du visar för närvarande Sommarsallad med kyckling

Jag är inne i en synnerligen intensiv period just nu. Laga mat är inte något som får ta särskilt lång tid. Under veckan kom jag hem en kväll och var väldigt hungrig, öppnade skafferiet och konstaterade raskt att det inte fanns något onyttigt att knapra på där. Alltså hade jag inget annat val än att öppna kylen. Tack och lov fanns där lite grillad kyckling kvar sen helgens middag. Så en sallad fick det bli.

I frysen fanns mango, avokado (riktigt bra även om jag var skeptiskt till en början) och granatäpplekärnor. I kylen grillad kyckling, ruccola, spenat och rädisor.

Kycklingen delade jag i mindre bitar, rädisorna skivade jag. Alla andra ingredienser var redan delade eller så fick de åka i som de var.

Till detta gjorde jag en mycket enkel dressing med lime, honung, chiliflakes, flingsalt och olivolja. I med hackad koriander som stod och började se ledsen ut i köksfönstret, så var middagen färdig att äta.

 

Katarinas spis

Jag heter Katarina, ensamstående med en 24-årig son och gillar att laga mat på en höft....Jag är dålig på att följa recept, lägger gärna till eller byter ut, då är det lätt att glömma om det inte finns nedskrivet. Så det är därför har jag startat bloggen, då kan jag själv kika in för att hämta matinspiration när jag glömt hur jag gjorde förra gången! Kanske inspirerar jag nån annan på köpet.....

Lämna ett svar