Enkel kesoröra

Oftast när jag äter bakad potatis och inte äter den enbart med bacon och riven ost brukar jag göra en röra med skaldjur. För det mesta blir det räkor.

När jag åt bakad potatis veckan som gick gjorde jag en god kesoröra som förutom att den var väldigt enkel att göra smakade toppengott. Enbart tre ingredienser behövdes och eftersom det gick fort att röra ihop den kommer jag definitivt att göra den igen.

Enkel kesoröra

100 g keso

40 g majskorn

1 – 2 msk soltorkade tomater

salt, svartpeppar

Blanda keso, majs, soltorkad tomatcreme. Börja med den mindre mängden soltorkade tomater och tillsätt mer till dess att det passar den egna smaken. Smaka av med salt och svartpeppar. Röran räcker till 2-3 bakade potatisar.

Det går förstås att piffa upp röran med salladslök, basilika, persilja eller något annat. Ta det som finns hemma som du är sugen på.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *