Skav igen!

Ur frysen plockades en bit älgkött upp och skars tunt, tunt. Jag brukar skära det medan det fortfarande är halvfruset, då är det lättare. Dessutom har jag en skärmaskin så då blir det riktigt enkelt.

Sedan stekte jag skavet i smör, kryddade med salt, svartpeppar och allkrydda. Tillsammans med grönsaker och en dressing gjord på creme fraiche, lingonsylt och svartpeppar smakade det mums! Allt serverat i nygräddade pitabröd.

image
En panna med älgskav!

Katarinas spis

Jag heter Katarina, ensamstående med en 24-årig son och gillar att laga mat på en höft....Jag är dålig på att följa recept, lägger gärna till eller byter ut, då är det lätt att glömma om det inte finns nedskrivet. Så det är därför har jag startat bloggen, då kan jag själv kika in för att hämta matinspiration när jag glömt hur jag gjorde förra gången! Kanske inspirerar jag nån annan på köpet.....

Lämna ett svar