Sushi

Tänk att det inte alls är lika roligt att laga mat när man är ensam hemma. Jobbade med målning på förmiddagen, blev sen bjuden på lunch, bland annat en god broccolisoppa. Sedan röjde jag bland alla gamla leksaker, passar på när ingen är hemma och vill spara allt. Grejorna åkte jag med till ett biståndscenter, då får någon annan glädje av leksakerna.

Det var då jag insåg att jag behöver middag också…en snabb tur till affären och där jag  köpte lite Maki-sushi och Nigiri-sushi ( tror jag att de heter). En god middag denna otroligt varma dag.

Katarinas spis

Jag heter Katarina, ensamstående med en 20-årig son. Vi bor i eget hus i en liten Norrländsk ort. Jag gillar att laga mat på en höft....Jag är dålig på att följa recept, lägger gärna till eller byter ut, då är det lätt att glömma om det inte finns nedskrivet. Så det är därför har jag startat bloggen, då kan jag själv kika in för att hämta matinspiration när jag glömt hur jag gjorde förra gången! Kanske inspirerar jag nån annan på köpet.....

Lämna ett svar