Bara lite yoghurt

  • Inläggskategori:Frukost
  • Kommentarer på inlägget:0 kommentarer

Dagens frukost blev den enklaste, en tallrik vaniljyoghurt med en tärnad nektarin i! 

Doften av smultron runt vårt hus är himmelsk, det om något doftar sommar! En stund tänkte jag gå ut och plocka färska smultron för att lägga i tallriken istället för nektarinen men smultronen får vara kvar till sen. 

Smultron vid knuten!

Katarinas spis

Jag heter Katarina, ensamstående med en 21-årig son. Vi bor i eget hus i en liten Norrländsk ort. Jag gillar att laga mat på en höft....Jag är dålig på att följa recept, lägger gärna till eller byter ut, då är det lätt att glömma om det inte finns nedskrivet. Så det är därför har jag startat bloggen, då kan jag själv kika in för att hämta matinspiration när jag glömt hur jag gjorde förra gången! Kanske inspirerar jag nån annan på köpet.....

Lämna ett svar